O NAMA

Lajsne za ramove od plastike i drveta – direktno od proizvođača i po najboljim cijenama.

Kompanija VIZIS PLUS d.o.o. osnovana je i obavlja svoju djelatnost na tržištu Crne Gore od 2018. godine. Naša kompanija predstavlja kreativnu radionicu koja pomaže umjetnicima, dizajnerima ili jednostavno kreativnim ljudima da sprovedu u djelo svoje umjetničke zamisli. Mi smo se specijalizovali za izradu i postavljanje neuobičajenih konstrukcija i specifičnih elemenata enterijera, u kojima se koriste ogledala, staklo, lajsne za ramove, metal, drvo, plastika i ostali materijali. Sarađujemo sa arhitektama, dizajnerima, dekoraterima i pojedincima.

Predstavljamo vam našu radionicu za uramljivanje koja je otvorena u Herceg Novom, na adresi Podi bb. Zahvaljujući našoj opremi i iskustvu vaše djelo može da dobije okvir kakav zaslužuje.

Naša radionica posjeduje širok izbor lajsni za uramljivanje slika, ogledala, umjetničkih slika, crteža, fotografija, postera, goblena, vezenih ručnih radova, kompozicija sastavljenih od predmeta (3D uramljivanje).

Naša firma je zvaničan uvoznik proizvoda turske kompanije DORTDIVAN, čime su omogućene direktne isporuke robe iz fabrike. Fabrika DORTDIVAN osnovana je 1975. godine, posjeduje najmoderniju tehnološku opremu, bavi se proizvodnjom lajsni za ramove, dekorativnih elemenata raznovrsnog dizajna i profila, od ekološki čistih materijala – drveta i visokokvalitetne plastike (polietilena visoke gustine (HDPS)). Fabrika se konstantno razvija kao najkrupniji proizvođač u Evropi. Naša kompanija obezbijedila je svojim klijentima pristup čitavoj lepezi modela koji se u farbici proizvode, kao i mogućnost isporuke odabranih vrsta lajsni po porudžbini.